Direct contact: 050 850 3024

SCOEF ontvangt ook weer patiënten op de praktijk! Wel volgen we de richtlijnen van het RIVM en de beroepsvereniging op. We bepalen per individuele patiënt of het mogelijk is om op de praktijk af te spreken. U kan dus alleen op afspraak komen.

We bepalen dus samen wat voor u de beste optie is:

  1. Via telefoon: 0508503024 of 0648467464
  2. Via mail: info@scoef.nl
  3. Via beeldbellen
  4. Een afspraak op de praktijk (alleen op afspraak)

Via de telefoon en mail zijn wij in principe alle dagen bereikbaar. Voor een afspraak met het beeldbellen kan u zelf een afspraak maken via de online agenda. Vind u dat te lastig, dan mag u ook altijd via telefoon of mail een afspraak maken voor het beeldbellen. Wilt u een afspraak op de praktijk, dan kan dit niet via de digitale agenda, maar moet u echt eerst contact opnemen via de telefoon of email.

Alhoewel SCOEF de voorkeur heeft voor een echte afspraak, op de praktijk, moeten we nog wel voorzichtig zijn en het op deze manier doen. De NZA geeft ook de mogelijkheid om het op andere manieren te doen. Wanneer er fysiotherapie/oefentherapie in uw aanvullend pakket zit, krijgt u ook de online sessie gewoon vergoed.

Overigens kan juist de oefentherapie u prima online begeleiden om met uw klacht aan de slag te gaan. We analyseren uw klacht, geven tips, eventueel oefeningen, advies over belasting en belastbaarheid, enz.

Dus bij ons kan u ook nu gewoon starten met de therapie!