Direct contact: 050 850 3024

SCOEF kan (eventueel in overleg met uw werkgever) uw arbeidsomstandigheden in kaart brengen. Meestal kunnen een paar kleine aanpassingen op uw werkplek al een betere werkhouding opleveren en kan dit uw fysieke klachten direct verminderen.

Op werkplekken slijten gewoonten is. Denk bijvoorbeeld aan kantoorpersoneel. Vaak staat hun bureaustoel niet goed afgesteld of krijgen ze last van klachten aan nek, schouder of arm. Deze klachten kunnen op termijn verergeren. Het is dus van groot belang dit soort klachten vroegtijdig te herkennen en te behandelen. Via SCOEF Bedrijfsoefentherapie leren werknemers op welke wijze ze hun (werkgerelateerde) fysieke klachten kunnen verminderen en toekomstige klachten voorkomen.

Vele beroepen kennen terugkerende eentonige bewegingen of werk waarbij een goede werkhouding erg belangrijk is om fysieke overbelasting te voorkomen. SCOEF Bedrijfsoefentherapie is uiterst geschikt om te helpen van uw klachten af te komen en te leren hoe u dergelijke klachten in de toekomst kunt voorkomen.